Niki och Amadeus 2014

Niki och Amadeus 2014

Valpblogg för kullen Niki och Amadeus 2014

I den här bloggen kan du följa vad som händer med allt från parning till att valparna flyttar.

7 veckor

Valparna 4 till 8 veckorPosted by Helena Hörkeby 05 Oct, 2014 23:36:01
Nu har de vuxit rejält och är vakna långa stunder. De äter totalt 6 st 500 grams korvar med vom og hundemat/dag och ibland får de också någon liter getmjölks o majsvälling på kvällen. Niki ger dem fortfarande di 2-3 gånger om dagen, ibland mer. Hon vill gärna vara med sina valpar men ligger helst i soffan med tassarna uppdragna så de intte ska bita henne. Idag ville hon vara länge med dem och har börjat uppfostra dem så de inte ska bitas. Duktiga Niki.
Nu är det bara en vecka kvar tills de flesta flyttar. Sorgligt men också lite skönt och vi vet att alla kommer få underbara familjer att leva hos.

Här är Kiora, Daria och Tamiyo (Freja).

6 veckor

Valparna 4 till 8 veckorPosted by Helena Hörkeby 30 Sep, 2014 00:18:53
Oj en sån vecka, och det är nog inte över riktigt än. Magnus blev sjuk i onsdags. Det visade sig vara en riktigt rejäl influensa så vi fick ställa in flera besök. Dock var Ragnhild från Oslo på besök. Mycket trevligt.
Nu är det bara lille Ajani kvar som vi inte har hittat rätt nytt hem åt. Men det ska nog gå bra.

Valparna är nu mer och mer aktiva. I natt hade det blivit en glipa i väggen till valphagen så alla hade smitit ut i vardagsrummet. Det blev lite att städa där 😁 eller mocka kanske man skulle säga.
Några av valparna har fått prova att gå ut i koppel idag. Det var riktigt trevligt tyckte de alla. Ajani träffade grannflickan som han blev kompis med.

Valpbesökshelg

Valparna 4 till 8 veckorPosted by Helena Hörkeby 14 Sep, 2014 23:21:03
Valparna är nu drygt 4 veckor och att vi inte hunnit lägga ut några bilder på raringarna är inte så konstigt.
Vi började i torsdags med två besök efter varandra på kvällen, sedan ett besök fredag kväll, ett lördag förmiddag och ett söndag förmiddag.
Tack alla härliga nya valpfamiljer för toppentrevliga besök.

Här kommer en länk till en liten filmsnutt på de små monstren ;-)

https://m.youtube.com/watch?v=TF1AHZSnZ-U