Niki och Amadeus 2014

Niki och Amadeus 2014

Valpblogg för kullen Niki och Amadeus 2014

I den här bloggen kan du följa vad som händer med allt från parning till att valparna flyttar.

8:e veckan

DräktighetPosted by Helena Hörkeby 06 Aug, 2014 14:51:27
Nu är det bara en vecka jvar tills det har gått 63 dygn sedan parningen. Valparna kan komma från någon gång i helgen (inte så troligt) till någon gång nästa helg. Som mest allstå en och en halv vecka kvar.
Igårkväll kändes de första rörelserna tydligt i Nikis mage och under natten när jag hade lite svårt att sova kunde jag tom se hur valparna rörde sig. Skulle gärna vilja filma det och visa men tror det blir svårt att se.
Niki är i vilket fall riktigt pigg och travar fortfarande på bra under våra promenader. Maten slinker också ner utan problem.
Vi tycker inte att hon är så stor så det kanske inte blir så många valpar, men Niki själv är ju rätt storvuxen så det kanske får plats mer än man tror :-)
Magnus håller just nu på med att fixa iordning i valprummet. det har varit trimrum ett tag men är nu tillbaka som valprum. För att det inte ska bli för varmt för Niki oc valpar så har Magnus nu byggt en extra "myggdörr" så man kan ha balkongdörren öppen. Den är tänkt främst för att hindra grannarnas katter att komma in i ett obevakat ögonblick.

Om man jämför den här bilden med den när vi var på pudellägret så ser man en rätt bra skillnad i omfång på magen.